Tábitha-ház Gyermekhospice - hogy mindig legyen segítség!

2015.04.08 00:00

Évente Magyarországon a becslések szerint több száz családban történik meg, amitől minden szülő legjobban fél: kiderül, hogy a gyermek betegsége nem gyógyítható, s a további gyógyító kezelések csak rontanák az állapotát. Ilyenkor azzal kell szembenézni, hogy a beteg földi élete belátható időn belül véget ér. Nehéz ezt kimondani, felfogni még nehezebb. A szülők általában küzdelmes lelki úton jutnak odáig, hogy nem a lehetetlent kell újra és újra megpróbálni, hanem a kialakult helyzettel kezdeni valamit.

 A törökbálinti Tábitha-házban – az ország második gyermekhospice-intéznményében – gyógyíthatatlan beteg gyerekek utolsó hónapjait próbálja élhetővé tenni egy csapat lelkes orvos, nővér, pszichológus és más szakember.
A Tábitha nem kórház, hanem teljes körű ellátást biztosító otthon a gyógyíthatatlan gyerekeknek és családjaiknak. Aki azt gondolja, hogy „tragikus, nyomasztó hely”, téved: mosoly, nevetés, játék és sok-sok szeretet határozza meg a légkört. Náluk a szolgáltatások teljes köre mindenki számára ingyenes.

Tábitha gyermekhospice-ház működése kizárólag a támogatóknak köszönhető. 

 Aki nem tud részt venni a rendezvényen, a " Támogatói jegy " megvásárlásával járulhat hozzá az adományhoz. 
Részletek a " belépőjegy és Támogatói jegy " menüpontban.

Elérhetőség

Betegen is mosolyogva, szeretni egymást az utolsó pillanatig... Batthyány Ilona u.16. Cinkotai Tájház
Budapest
1164.
Honlapot készítette: Sasinszki Klári
0670/340-6295 Sasinszki Klári
0670/347-5077 Horváth Vali
sasinszki@indamail.hu